A+ A A-

logo

 

Un loc funky, fresh, family style, Lion Pub & Restaurant este stabilit într-o clădire cu aer boem, un mix între clasic și modern, un loc al veseliei unde poți gusta un meniu delicios, organic și diversificat.

Mai exact, poți alege dintr-o gamă variată de burgeri, fish&chips, coaste de porc cu sos barbeque, aripioare, nachos, supe cremă, salatele superfood ale lui Jamie Oliver și deserturi răcoroase. În plus, în fiecare lună te vom plimba prin bucătăriile internaționale, cu ajutorul unui meniu surpriză și astfel vei savura tot ceea ce are mai bun și mai gustos de oferit gastronomia italiană, grecească, mexicană, etc... Pentru copii am creat un meniu special, sustenabil și organic, iar veganilor și persoanelor cu diferite alergii le vom acorda atenția cuvenită!

Începand cu zilele însorite poți savura o limonada gigantică, sau orice altceva îți dorești din meniul nostru, pe terasa, în superba gradină ce înconjoară cladirea.

Și toate acestea vor fi însoțite de petreceri tematice pe masură, concerte live, karaoke sau salsa night, spectacole de stand up sau de teatru.

Te așteptăm cu multă voie bună în spațiul nostru prietenos, dichisit, autentic!!!

E-mail:contact@lionpub.ro

0758.777.400

Site: www.lionpub.ro

Facebook: www.facebook.com/LionPubRoman/

Adresa: Str. Vasile Lupu nr. 1, Roman

 

 

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.