A+ A A-

Primăria invită romașcanii la „Festivalul Familiei”, un picnic de duminică în Parcul Municipal

parc festivalul familieiPrimăria municipiului Roman îi invită pe romașcani la un picnic ad-hoc, un festival pentru întreaga familie! Duminică, 23 iulie, cetățenii sunt invitați să vină cu pături, hamace, pufi, saltele sau orice alte articole de picnic pentru a organiza împreună o zi de relaxare și divertisment în Parcul municipal. Evenimentul se dorește a deveni o tradiție, Parcul oferind umbra copacilor și infrastructura necesară pentru a desfășura mai multe evenimente.

Pentru cei care nu vor veni cu bucate de acasă, agenții economici romașcani le vor oferi produse la grătar, răcoritoare sau cocktailuri, astfel încât evenimentul să încurajeze și economia locală.

De asemenea, se vor organiza și tombole cu premii, câștigătorii putând pleca acasă cu saci de tipul Lazy Bag sau Lamzac, ce oferă numeroase posibilități de utilizare.

În foișorul din Parc, artiștii locali, indiferent de vârstă, vor susține concerte. Îi invităm pe toți cântăreții din Roman să participe voluntar la asigurarea ambientului necesar pentru buna dispoziție a tuturor, iar cei interesați se pot înscrie la adresa evenimente@primariaroman.ro .

În același timp, Primăria municipiului Roman lansează și proiectul Biblioteca Urbană, prin plasarea a două rafturi pentru cărți, în vederea încurajării lecturii. Regulamentul de funcționare este simplu: ”Împrumută o carte, iar după ce ai terminat-o de citit o aduci înapoi! Dacă, totuși, vrei să o păstrezi, te rugăm să donezi o altă carte”.

În funcție de succesul acestei manifestări, conducerea Primăriei municipiului Roman intenționează să realizeze evenimente distractive, petreceri în aer liber sau proiecții de filme, și în alte locații din oraș.

Vă invităm să distribuiți aceste informații și prietenilor, pentru ca împreună să petrecem o zi frumoasă la picnicul romașcanilor! Sursa: Primăria Roman

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.