A+ A A-

Iulian Bulai: „Hârtia igienică de la Parlamentul României este de fapt un sul de șervețele tăiat în doua cu o foarfece!”

iulian bulai„Aflu din ziarul Adevărul ca se consuma mulți bani pe achiziții publice pentru Parlament. Unele cheltuieli sunt justificate, altele mai puțin, altele deloc.

Pe la mijlocul lui iunie am făcut aceste fotografii. Mai multe luni la rând am observat ca la mai multe băi din Parlament hârtia igienica este de fapt un sul de șervețele tăiat in doua cu o foarfeca. Nu am vrut sa postez atunci nimic, chiar daca mi se părea tare ciudata chestia.

Nici acum nu îmi cade bine sa postez asemenea detalii, dar cred ca e groasa rău.

Adică de undeva se scurg fie bani, fie produse, de am ajuns sa folosim suluri de hârtie tăiate in doua cu foarfecul când totuși la Parlament se folosesc 116.000 de euro pentru hârtie igienica si produse sanitare.iulian bulai 2

Nu am nicio dovada, dar bănuiesc ca cineva umfla facturile sau pleacă acasă cu hârtia.

E rușinos rău de tot. Daca am ajuns la nivelul acesta de mișmașuri mărunte, ce se întâmpla cu investițiile unde nu putem cuantifica si verifica direct achizițiile?

Păcat ca în vacanța parlamentara nu se pot scrie interpelări. Am început deja sa îmi notez mai multe.” – deputat USR de Neamț Iulian Bulai

Cheltuielile Parlamentului României, pe scurt:

- 1.043.947 euro costă limuzinele comandate de Camera Deputaţilor pentru Sesiunea Adunării Parlamentare a NATO organizată în toamnă la Bucureşti.

- 890.000 de euro au constant biletele de avion pe rute internaţionale şi cazare la hoteluri în străinătate pentru deputaţi.

- 245.000 de euro este preţul celor şase autoturisme de protocol cumpărate de Senat.

- 116.000 de euro sunt dispuşi să cheltuie deputaţii pentru produse de curăţenie şi hârtie igienică.

- 102.000 de euro vor costa noile calculatoare pentru Camera Deputaţilor.

- 33.000 de euro va cheltui Camera Deputaţilor pe cafetiere, mixere, cuptor cu microunde cu grill, frigider, grătar electric şi maşină pentru cuburi de gheaţă.

- 22.000 de euro costă hârtie de Xerox „roz sau bleu“ cumpărată de Camera Deputaţilor.

- 3.000 de euro a alocat Senatul pentru cumpărarea de covoare cu fire răsucite.

Citiți articolul AICI.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.