A+ A A-

În curând, un nou restaurant în Roman. Restaurantul MEDIEVAL, în cea mai veche clădire locuită din str. Ștefan cel Mare

restaurant medieval 1Reprezentând in același timp cea mai veche clădire locuita din Roman cât si monument istoric, Restaurantul Medieval Roman va pune la dispoziție un meniu complex ce îmbina in mod armonios arta culinara italiana cu bucătăria tradiționala românească alături de o oferta variata de băuturi alese.

Spațiul este unul generos, reprezentat la interior de o sala cu 80 de locuri si o crama ce se afla la demisol, completate de atracția sezonului - fabuloasa gradina de vara, oaza de liniște si relaxare din mijlocul orașului, un spațiu amplu cu foișoare, fântâna arteziana, lac cu pești și multă verdeața unde copiii se pot juca in voie, se arată pe pagina de Facebook a restaurantului.

„Dragi prieteni, va asteptam sa ne treceti pragul incepand cu 29 iulie 2017 atunci când superba gradina de vara si sălile interioare isi deschid portile tuturor celor care vor sa petreaca timp de calitate intr-un decor deosebit.restaurant medieval 3

Situat la intrarea dinspre gara in centrul vechi al Romanului (str. Stefan cel mare, nr. 238, intre Pompieri si Biserica Catolica) Restaurantul Medieval va propune un meniu complex ce imbina in mod armonios arta culinara italiana cu bucataria traditionala romaneasca alaturi de o gama variata de bauturi alese.

Spatiul este generos constand la interior intr-o sala cu 80 de locuri si crama ce se afla la demisol, si gradina de vara- oaza de liniste si relaxare din mijlocul orasului, un spatiu amplu cu foisoare, fantana arteziana, lac cu pesti si multa verdeata unde copiii se pot juca in voie.

De asemenea am pregătit preparate speciale, oferte pentru băuturi, degustări de vinuri si multe alte surprize”, se mai arată în pagina de prezentare.

Sursa: https://www.facebook.com/Restaurant-Medieval-Roman-456733718024714/

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.