A+ A A-

Primarul de Roman a fost invitat în zona bulevardului Roman Mușat și a discutat cu locuitorii din zonă

primarul in stradaȘeful administrației locale a continuat să răspundă invitațiilor adresate de romașcani și s-a întâlnit cu o familie din bulevardul Roman Mușat.

„Miercuri, 9 august, am fost invitat de familia Iancu, de pe bulevardul Roman Mușat, la o discuție despre ceea ce poate face administrația publică locală pentru a oferi zonei condiții moderne de petrecere a timpului liber. Am avut astfel prilejul de a discuta cu o familie tânără, căreia i s-au alăturat și alți vecini, cu o preocupare centrată pe posibilitățile de joacă a copiilor.

În urma discuției, vom face mai multe reparații la locul de joacă din zona blocului 32, unde este nevoie de înlocuit mobilierul urban și de reparat toboganul pentru copii. O altă solicitare a fost pentru asfaltarea unei alei. Problemele nu au fost multe și au fost punctuale, astfel încât ele au fost date în lucru pentru a fi rezolvate”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

După cum am mai precizat, puteți să-l invitați pe primarul municipiului Roman aici: https://www.facebook.com/www.lucianmicu.ro/

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.