A+ A A-

Intervenții: incendiul la o locuință și la o magazie de lemne

incendiiVineri, 11.08.2017, la ora 03:25, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în satul Luminiș, comuna Piatra Șoimului. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat opt pompieri militari cu două autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț și un pompier voluntar cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Roznov.

În urma evenimentului au ars acoperișul cu astereală din lemn și învelitoare din tablă pe o suprafață de cca. 70 mp., o anexă acoperită cu tablă și plăci de azbociment pe o suprafață de cca. 20 mp.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,scurtcircuit electric la un conductor electric neizolat corespunzător”.

Vineri, 11.08.2017, la ora 03:09, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o magazie de lemne în localitatea Bicaz Chei. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat șase pompieri militari cu o autospecială de stingere și o din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț și unsprezece pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Servicilor Voluntare pentru Situații de Urgență din comunele Bicazu Ardelean și Bicaz Chei.

În urma evenimentului au ars o mașină de ascuțit pânze, o magazie din lemn cu o suprafață de cca. 50 mp, cca. 10 mc lemne de foc din rășinoase, cca. 5 mp lambriu PVC.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost „mașini, utilaje lăsate sub tensiune”. Sursa: ISU Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.