A+ A A-

15 – 16 august, „Hramul Satului Pildești”, prilej de spectacole și voie bună. Sunt așteptați mii de oameni

Marți, 15 august, de la ora 14.00, în Pildești, comuna Cordun, va fi organizată o manifestare unde sunt așteptații mii de participanți: Hramul Satului Pildești. Primăria și Consiliul Local Cordun anunță că a invitat la spectacolul pregătit mai mulți interpreți renumiți de muzică populară și ușoară.hram la pildesti

Astfel, pe scena manifestări vor evolua artiștii:

-      Frații Advahov și invitații – Mihai Ciobanu, Igor Cuciuc, Zinaida Julea

-      DJ Project

-      Alessia

-      Valentina Tipa

-      Elisa Hechelciuc, Ramona Hobu, Cornelia Ștefan.

Seara de spectacole se va încheia cu un foc de artificii.

În data de 16 august, petrecerea continuă, susținând recitaluri de la ora 15.00 următorii:

-      ACORD Band

-      Mihaela Balașcă, Dănuț Onoiu, Oana Crețu

-      Manuela Pohoanță, Kronoss și Nemuritorii

„În perioada 15-16 august 2017 polițiștii locali din Cordun vor acționa în satul Pildești cu ocazia „HRAMUL SATULUI PILDESTI", ocazie cu care se vor asigura masuri de ordine pentru buna desfășurare a acestui eveniment, la care sunt așteptate sa participe foarte multe persoane.

De asemenea recomandam tuturor posesorilor de autoturisme sa utilizeze parcările special amenajate și sa renunțe la parcarea autovehiculelor în zona părții carosabile sau în imediata apropiere a acesteia.

Totodată anunțăm ca pe strada Stadionului în perioada sus-menționata, temporar, se va circula în regim de sens unic pentru a fluidiza traficul rutier, evitând astfel ambuteiaje ce pot apărea din cauza numărului mare de autovehicule. Va rugam sa respectați indicațiile polițiștilor sau persoanelor desemnate la fluidizarea traficului rutier”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Cordun.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.