A+ A A-

Ultimul raport al echipelor de intervenție: 46 de localități din Neamț nu sunt alimentate cu energie electrică

intreruperi de energie raportÎn această dimineaţă 12 linii de înaltă tensiune din judeţele Iaşi, Vaslui şi Bacău sunt avariate ca urmare a condiţiilor meteorologice.

O situaţie critică este în judeţul Vaslui unde 23 stâlpi de înaltă tensiune sunt rupţi în zona Bârlad, ceea ce a determinat întreruperea alimentării cu energie electrică în estul şi sudul judeţului. Echipele Delgaz Grid încearcă reluarea alimentării cu energie în municipiul Bârlad, printr-o linie din judeţul Bacău.

Totodată, la nivelul judeţului Vaslui sunt şi numeroase linii de medie tensiu-ne avariate ca urmare a căderii arborilor şi ruperii de stâlpi.

La ora 11,00 este întreruptă alimentarea cu energie electrică total sau parţial pe liniile de medie tensiune după cum urmează :

-      Jud. Botoşani: 2 localităţi;

-      Jud. Bacău: 57 localităţi;

-      Jud. Iaşi: 46 localităţi;

-      Jud. Neamţ: 24 localităţi;

-      Jud. Suceava: 20 localităţi.

Echipele companiei noastre şi ale contractorilor lucrează în continuare pentru remedierea avariilor, dar activităţile sunt mult îngreunate de căile de acces şi condiţiile meteorologice, se arată în comunicatul Delgaz Grid SA.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.