A+ A A-

anturaj 200x200

Anturaj – locul celei mai bune cafele din Roman

 

Începând cu 9 august, în Roman, vă stă la dispoziție o nouă cafenea – ANTURAJ.

Amplasată în Piața Roman Vodă, la parterul blocului dinspre Policlinică – Colegiul Roman Vodă, ANTURAJ vă oferă o varietate de cafele preparate de specialiști, instruiți de maestrul Laurentiu Stefan, Barista Trainer și Dublu Campion Național Barista în 2013 & 2014.

Capacitatea interioară a cafenelei este de 40 de locuri iar capacitatea exterioară este de 18 locuri incalzita pe perioada toamnei si a iernii.  Spațiul este amenajat într-un stil original, care poate oferi energia necesară pentru o zi lungă.Se pot organiza la ANTURAJ onomastice, zile festive, aniversări, mese de protocol, întâlniri de afaceri.

ANTURAJ vă oferă cafea de toate genurile, aromată, fresh-uri, sucuri, prăjituri, hamburgeri, salate, sandwich-uri și clătite (dulci sau sărate).

Anturaj va ofera, produsele de mai sus, atât pe loc cât și la pachet – pentru clienții grăbiți. Nici iubitorii de bere nu au fost uitați, berea românească Nenea Iancu la draft făcând parte din oferta cafenelei.

Programul de funcționare este de la ora 07.30 și până la ora 22.00.

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.