A+ A A-

casa chianti logo

CASA CHIANTI

- DEDICAȚI EVENIMENTELOR TALE -

Amplasat într-o zonă foarte bună, Complexul nostru de evenimente este locația ideală pentru o ”Nuntă de Vis”.  Suntem atenti la toate detaliile pentru a va putea oferi o noapte deosebită, plină de strălucire, fiind dedicați evenimentului tău.

CASA CHIANTI este singura locație din zona Roman dedicată exclusiv organizării de evenimente: nunți, botezuri, majorate, petreceri private sau evenimente corporate.  În ultimii ani, afacerea noastră a crescut constant numărul de meniuri vândute, bazându-se pe managementul adaptat preferințelor personalizate a fiecărui client, încercând să răspundem cu bine exigențelor cerute de piață.

Calitatea produselor folosite, prospețimea și plating-urile deosebite vor face evenimentul dumneavoastră unul de neuitat pentru invitați. Vă oferim meniuri la alegere cu zeci de combinații de gustări reci, gustări calde și alte feluri principale, dulciuri și prăjituri de casă, toate realizate în bucătăria proprie de personal calificat cu multă experiență.

Complexul Casa Chianti vă pune la dispoziție 3 saloane distincte ce oferă servicii personalizate, cu o arhitectură deosebită, un design de exceptie și finisaje moderne care îți pot transforma evenimentul dorit într-un VIS de neuitat...

- Salon ROMA -  capacitate maximă de 210 de persoane;

- Salon FLORENȚA - capacitate maximă de 200 de persoane;

- Salon VENEȚIA- capacitate maximă de 180 de persoane.

Locația este adaptată cerințelor și exigențelor organizării evenimentelor de amploare având parcare proprie păzită (100 locuri), terasă, Wi-Fi gratuit, climatizare cu aer proaspăt.

Alături de colaboratorii noștrii vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru organizarea unui eveniment: decor, sunet, formații diverse, aranjamente florale, filmări & foto, servicii open bar și/sau alte servicii personalizate conform dorințelor clienților noștri.

Pentru alte informații vă rugăm să apelați la:

CONTACT

0729.881.854

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.