A+ A A-

Hotel Restaurant PHOENIX Roman

phoenix full

Este situat pe Artera Roman Vest, imediat după Kaufland. Hotelul Restaurant Phoenix oferă o gamă variată de servicii.

Obiectivul principal este alcătuit dintr-un restaurant, de 80 de locuri, cu autoservire. Restaurantul se va adresa tuturor romașcanilor și celor care tranzitează zona și va avea meniuri atractive din punct de vedere al prețurilor.

Parcarea complexului are capacitatea de 100 de locuri. Noutatea constă în faptul că este amenajată și o parcare pentru TIR-uri, de 50 de locuri. Parcarea este supravegheată video, întreg obiectivul fiind păzit de o firmă autorizată.

Hotelul are capacitatea de cazare 13 camere, 30 de locuri de cazare. Obiectivul mai are vulcanizare, o spălătorie auto pentru autoturisme și TIR-uri și curățătorie textilă.

Programul de funcționare este până la ora 22.00, zilnic, pentru restaurant și non stop pentru cafenea.

Pentru cazare, o cameră pentru o persoană costă 120 de lei iar una dublă este 140 de lei. Cazarea în apartament costă 220 de lei, pe noapte.

Restaurantul este cu specific de servire rapidă, fiecare preparat având preț, cu o ofertă bogată în ciorbe, feluri II și deserturi. Este un restaurant cu servire rapidă.

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.