A+ A A-

capraru logo

Restaurantul KAPRI a fost complet modernizat, clienții fiind așteptați de astăzi, 14 februarie, într-un cadru deosebit, cu linii de design interior moderne și meniuri speciale. Tinerețea și energia noului manager al Restaurantului KAPRI Petrică Căpraru și gustul pentru frumos al soției, Bianca, și-au pus amprenta în noua prezentare a obiectivului.

Clienții pot servi meniul preferat într-un cadru liniștitor dar în același timp modern, cu linii drepte de mobilier și cu un aranjament ZEN. Cu toate acestea, din meniu nu lipsesc preparatele tradiționale moldovenești care vor fi completate cu preparate în stil italian, o noutate care a fost introdusă la deschidere noului Restaurant KAPRI.

Restaurantul KAPRI, complet modernizat, vă stă la dispoziție cu un 60 de locuri, în sala mare a restaurantului și cu încă 25 de locuri, la separeu. Până la venirea sezonului cald, va fi modernizată și terasa restaurantului. „Din luna martie, pe lângă alte surprize pe care le pregătim pentru clienții noștri, vom introduce serviciul de catering, cu alegerea meniului și livrarea la domiciliu. Pregătim și lansarea unui meniu specific italian, pentru cei care iubesc această bucătărie. Mulțumim tuturor clienților noștri pentru încrederea acordată și îi asigurăm că nu vor fi dezamăgiți”, a precizat Petrișor Căpraru, managerul Restaurantului KAPRI. Unitatea de alimentaţie publică a fost inaugurată în anul 2010.

A reuşit să îşi câştige, în scurt timp, un renume binemeritat în rândul clienţilor datorită meniurilor oferite, a promoţiilor, a serviciilor de catering pentru nunţi, praznice şi evenimente în cadrul firmelor. Oferta este diversificată iar reţetele sunt realizate de personal calificat, cu vechime în domeniu.

 

Pentru rezervări sau alte evenimente sunați la tel 0755.054.058

 

 

 

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.