A+ A A-

logo

United Pub Roman - Restaurant & Pub

Adresa: Str. Principatele Unite nr.2, Roman

Telefoane:

0233.740.024, 0755.221.131

Program:

Luni - Joi: 09:00 - 23:00

Vineri: 09:00 - 24:00

Sâmbătă si Duminica: 09:30 - 24:00

https://www.unitedpub.ro/

Inspirat din vechile pub-uri englezesti si irlandeze , situat intr-o cladire din sec XIX, United Pub propune un concept inedit de locatie in care poti petrece timpul liber cu prietenii, poti avea o intalnire de afaceri, poti lua masa in familie sau poti participa la o petrecere incendiara, intr-un ambient cald si prietenos, care te face sa revii, sa-l reexperimentezi, care devine parte din tine ……..united11

Inca de la inceput ( 2007 ) incercam sa fim ALTFEL ……………….sa oferim celor ce ne trec pragul,  un altfel de loc, o altfel de ambianta, un altfel de menu, o altfel de servire ……..imbunatatind de la un an la altul gama de produse si servicii, incercand continuu sa ridicam calitatea in tot ceea ce facem, venind permanent in intampinarea dorintei de nou a clientilor nostri .

Imbinam clasicul cu modernul, vechiul cu noul, luand ceea ce consideram a fi mai bun din fiecare si impletindu-le armonizat intr-un concept original: UNITED PUB.

Iata cateva din serviciile de calitate oferite...

Motivul pentru care United PUB s-a transformat, la numai trei ani de la infiintare in clubul cotat drept „best in town” este imbinarea perfecta a decorului elegant, a atmosferei exclusiviste si a petrecerilor dedicate, organizate cu regularitate aici, in parteneriat cu branduri celebre precum Jack Daniel’s, Jameson, Corona, El Jimador, Jose Cuerva, Jim Beam, Salitos, Absolut etc.united25

Stilul cosmopolit promovat de United PUB a impus de la sine un dress code casual – elegant, in care se regasesc majoritatea clientilor fideli. Decorul clasic chic e completat perfect de jocuri de lumini, dance-shows.

Nu in ultimul rand, United PUB a devenit o locatie foarte cautata atat pentru petrecerile de companie cat si pentru private parties (aniversari si alte evenimente speciale).

Brandul United PUB este astazi unul dinamic, exclusivist, incredibil de occidental si plin de viata. Afara, totul este normal. Inauntru, e o alta lume.

Cateringunited17

Serviciul nostru de catering este, din punctul de vedere al diversitatii meniurilor, unul complet si care putem spune, cu sigranta, ca satisface cele mai rafinate gusturi.

Livarare imediata la domiciuliu oriunde in Roman. Putem, deasemenea livra si in zonele limitrofe.

Prospetime garantata. Toate preparatele nostre sunt perfect ambalate pentru a ramane proaspete si calde ( recipiente din aluminiu ).

Ieftin. Cel mai bun raport Calitate/ Pret din Roman.

Program livrari:

Luni - Vineri: 10,30 - 22,30

Sambata si Duminica: 12,00 - 22,30

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.