A+ A A-

Logo Prajiturescu

Cofetaria Prajiturescu va ofera produse de calitate, numai din ingrediente naturale, cumparate de la producatori si furnizori locali, dar si din surse proprii.

Prajiturile noastre nu contin premixuri sau margarina, doar unt, frisca din smantana (non-vegetala), arome naturale si ciocolata belgiana veritabila, fiind ideale pentru cei care doresc sa manance un desert gustos si sanatos.

Pe langa prajituri va putem oferi si produse de patiserie cum ar fi cornulete cu diverse umpluturi, placinte poale-n brau si cozonaci.

Suntem localizati in Cordun, Strada Vasile Alecsandri (prima casa dupa stadion) iar pentru comenzi de minim 120 RON vi le putem livra oriunde in Roman si localitatile din apropiere.

Ne puteti contacta atat pe facebook-ul nostru, prajiturescu.ro, cat si la numarul de telefon 0723.629.915 pentru livrari si alte detalii.

WEB: www.prajiturescu.ro

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.