A+ A A-

praktic banner

Magazin UTIL și PRAKTIC

 

Serviciul de comenzi telefonice și livrări rapide – tel. 0333.100.022

Str. Bisericii, nr. 17, Trifești – com. Trifești

Magazinul „Util și Praktic”, deținut de SC Art New Energy SRL, comercializează materiale de construcții și amenajări, instalații electrice, termice și sanitare, articole de menaj și uz casnic, produse pentru gărdinărit și agricultură, în total existând peste 3.500 de articole disponibile la vânzare.pracktic 10

Deschiderea a avut loc în vara anului 2014, și a fost salutată pozitiv de locuitorii din Trifești, care au descoperit în centrul comunei, la colț, peste drum de Biserică, un magazin bine organizat, care practică un comerț civilizat, cu o gamă largă de produse la prețuri corecte, dar și servicii de încărcare, transport și descărcare pentru clienți.

Suntem distribuitori și parteneri ai unor renumite firme multinaționale de materiale pentru construcții, care au fabrici în România (Siniat și Cesal).

Vindem o gamă variată de produse pe bază de ipsos de la producătorul belgian Siniat - gleturi diverse pentru interior, plăci de gipscarton, având cele mai inovatoare soluții pentru amenajările interioare: gletul de încărcare/nivelare Adera Plano, gletul de finisare Adera Liss, tencuiala pe bază de ipsos Adera Strato, care se aplică până la 4cm grosime fără fisuri ulterioare, Adera Fybro, tencuiala de interior pe bază de fibre, care înlocuiește plasa de armare etc..

pracktic 01De la Cesal (parte a grupului polonez Atlas, care deține doua fabrici în România), vindem o gamă largă de adezivi, tinciuri, șape, tencuieli pe bază de ciment, dar și varuri lavabile, vopsele tip email, într-o mare paletă cromatică.

Promovăm cu succes un produs revoluționar - Gelflex - adeziv super-flexibil pentru gresie și faianță, cu formulă unică și revoluționară pe bază de gel. Se poate utiliza pentru pardoseli încălzite, băi, balcoane, terase și OSB, având uscare rapidă, fiind gata de trafic pietonal în 12 ore.

În parteneriat cu fiecare dintre cei doi furnizori menționați, organizăm anual prezentări tehnico-comerciale pentru meseriașii cu care colaborăm și pentru clienții cei mai importanți.

Anul acesta am început o colaborare de succes cu firma Triton, de la care vindem gama de motosape, motocultoare și remorci Energo, dar și alte accesorii pentru agricultură, la prețuri competitive.pracktic 07

Serviciul de comenzi telefonice (0333.1000.22) și livrări rapide este foarte apreciat de clienții noștri, deoarece reușim să satisfacem de cele mai multe ori, nevoi rapide într-un timp scurt. Cu cele două autoutilitare ale noastre, asigurăm livrări, în afară de satele comunei Trifești și zonele limitrofe: Secuieni, Dulcești, Horia dar și Roman.

Pentru cele mai recente oferte și noutăți, vă invităm să ne vizitați pe pagina de Facebook a magazinului - Magazin „Util și Praktic”, Trifești.

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.