A+ A A-

SENSE – Roman

sigla sense

SENSE – Roman

 

SENSE este o marcă a firmei CAREMIL Roman, companie angajata in confectionarea si exportul produselor textile de imbracamite de cea mai buna calitate in conformitate cu cerintele pietii, CAREMIL functioneaza din anul 1977.

Anii de experienta au permis firmei sa atinga un inalt grad de profesionalism care satisface si atinge toate asteptarile dumneavoastra, asigurand lipsa problemelor de calitate si in timp furnizandu-va bune impresii, creativitate si parteneriat.

Produsele proprii sunt realizate sub marca "SENSE" si sunt comercializate atat in magazine situate in centre comerciale si mall-uri cat si prin magazinul virtual www.fashionsense.ro

Pe langa vizualizarea tuturor produselor aflate in stoc, in magazinul virtual www.fashionsense.ro puteti afla detalii despre ultimele produse realizate si puteti participa la promotiile curente. Procedura de comandare este rapida si termenul de livrare este de cca. 2 pana la 7 zile lucratoare, socotind de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Avem capacitatea de a livra in orice locatie din tara.

Ne mai găsiți pe pagina de Facebook  --> SENSE 

VĂ AȘTEPTĂM!

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.