A+ A A-

COMPLEXUL CONDOR RESORT

43534311 2379089322106307 3757453534769971200 n

poza stire condor 1

Complexul CONDOR RESORT se află în localitatea Dulcești, pe șoseaua Roman – Piatra Neamț, la km 30, la ieșirea din Dulcești spre Ruginoasa.

CONDOR RESORT a fost inaugurat la 1 octombrie 2015, parțial, în prezent, echipele de specialiști constructori lucrând de zor pentru finalizarea lucrărilor la obiectivele care au rămas de finalizat pentru ca, până la 1 iunie, anul curent, toată baza turistică și de agrement a complexului să fie funcțională.

 

CONTACT

Telefon: 0745 788 718

Facebook

WEB

 

Totul despre CONDOR RESORT, un obiectiv turistic de excepție!

Este situat într-un cadru natural extraordinar, pe DN 15D, la 16 km de municipiul Roman ți 30 km de Piatra Neamț.

Complexul este format din:poza stire condor 5

-      Motel cu 45 de camere;

-      Două restaurante de 190 și 160 de locuri;

-      Sală de conferință de 100 de locuri;

-      Sală de ședință de 24 de locuri;

-      Un salon de nunți, cu o capacitate de 408 locuri;

-      Parcare de 200 de locuri;

-      SPA interior: piscină, jacuzzi, saună, salină, sală de fitness, vestiare dotate cu dușuri.

poza stire condor 4Resortul are o capacitate totală de cazare de 102 locuri, în 39 de camere duble și 6 apartamente, toate dotate conform clasificării de 3 stele.

Sala de Conferință poate găzdui până la 100 de persoane, fiind situată lângă salonul Raffaelo de 150 de persoane. Este dotată cu stație de sonorizare, stație de microfoane wireless, video proiector, ecran și flipchart.

Spații unice, decorate cu multă finețe!

CONDOR RESORT vă prezintă patru spații unice, decorate cu multă finețe și eleganță, cu dotări moderne și servicii de înaltă clasă, special concepute pentru a ridica standardul oricărui eveniment.

Restaurantul FERRERO

poza stire condor 9Este situat în incinta hotelului și are o capacitate de 190 de locuri. Dacă treceți pragul acestui restaurant, puteți degusta preparate tradiționale și internaționale, pregătite de bucătari profesioniști. În fiecare seară în restaurant puteți asculta muzică live.

Restaurantul RAFFAELO

Este locul ideal pentru o petrecere privată sau un eveniment de tip corporate, al companiei dumneavoastră, botez, nuntă.

poza stire condor 2Are o capacitate de 150 de locuri și vă pune la dispoziție o ambianță elegantă și primitoare, deschisă serviciilor de înaltă clasă, beneficiind de un sistem audio performant.

Salonul PRINCESS

Este o sală decorată în stil Art Deco, care prin eleganță și exuberanță oferă o notă aparte fiecărui eveniment.poza stire condor 7

Este locația ideală pentru organizarea de nunți, botezuri, petreceri private, petreceri corporate, cocktail-uri sau evenimente mondene, cu o capacitate maximă de 408 locuri.

Ieșirea spre piscina exterioară și spre iazul resortului transformă Salonul PRINCESS într-un spațiu unic, o adevărată oază de verdeață, un loc original de relaxare pentru dumneavoastră, împreună cu cei dragi.

Atracțiile Complexului CONDOR RESORT

Printre atracțiile resortului, care vă vor sta la dispoziția în această vară, se numără: piscina interioară și cea exterioară, terenul de tenis, terenul de minifotbal, cu nocturne, salonul pentru șah, cel pentru biliard, salonul pentru copii și sala de bowling.

Piscina exterioară este construită după cele mai noi tendințe estetice și reglementări de sănătate, are o suprafață de 200 mp și o plajă cu 200 de șezlonguri.

poza stire condor 3Am căutat să construim un loc unde clienții noștri să se simtă bine, să mănânce bine, să poată desfășura cât mai multe activități în cadrul obiectivelor de divertisment și sport pe care le vom pune la dispoziție.

A fost o muncă susținută și va mai fi și de acum încolo, până la punerea în funcțiune a tuturor obiectivelor Complexului CONDOR RESORT. În cele din urmă, totul va fi deosebit, unele obiective fiind unice în Zona Roman, cum ar fi un spațiu de evenimente care la interior va fi cu amenajare din lemn masiv.

Sunt sigur că după ce vom pune în funcțiune toate capacitățile, Complexului CONDOR RESORT va fi principala atracție a romașcanilor și a locuitorilor din zonă sau vizitatorii din alte locuri, pentru că oferim cazare, o bază sportivă modernă, unități de alimentație publică la standarde europene, servicii SPA și de întreținere corporală, piscină și un loc de relaxare și destindere. Tot ce s-a făcut aici a fost făcut din suflet și cu suflet și sunt sigur că o să reziste în timp foarte mulți ani. S-a muncit mult, am muncit mult, și sper ca toți clienții noștri să aprecieze ceea ce s-a realizat”, a spus Alexandru Rotaru, managerul Complexului CONDOR RESORT.

Romanul Financiar

 

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.