A+ A A-

MEDCLASS

 

medclass

 

 

CENTRUL MEDICAL MEDCLASS

 

Deschis în august 2008, centrul medical MEDCLASS este o unitate medicală realizată cu capital exclusiv privat, organizat după un concept nou, modern, cu o bază logistică largă, ( clinică şi paraclinică).

Cu un sistem implementat de management al calităţii ( ISO), este înscris în nomenclatorul unic al unităţilor cu profil ambulatoriu din România, fiind totodată autorizat de Autoritatea Judeţeană de Sănătate Publică Neamţ.
Venind în întâmpinarea dumneavoastră, echipa de medici specialişti şi primari, cât şi personalul auxiliar din clinică, asigură desfăşurarea actului medical în condiţii optime, satisfăcând o gamă largă de necesităţi pe linie medicală sau adiacent medicală.
Aflaţi în contract cu CAS Neamţ, laboratorul de analize medicale, cât şi o parte din cabinetele noastre încearcă să suplinească o parte din costurile actului medical, tocmai pentru a fi accesibili tuturor.
În speranţa unei reale colaborări, vă lăsăm să ne descoperiţi, şi aşteptăm în acelaşi timp sugestii pentru îmbunătăţirea actului medical.

 

www.medclass.ro

Adresa:
Str: CA Rosetti nr 11, Roman , Neamt CP: 616160

Telefon:
Fix: 0233 723 000 Fax: 0233 723 001 Mobil: 0746 052 052

E-mail:
med.class@yahoo.com

 

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.