A+ A A-

FARMACIILE ALFA

sigla alfa

FARMACIILE ALFA

Sediu societății: Roman, Str. Ștefan cel Mare, Bl. 6, parter

Contact: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009540652345

mail: alfa.farm@yahoo.com, contabilitatealfa@gmail.com

Tel: 0233.733.722

Cine suntem?

Noi suntem cei care avem grijă de sănătatea ta și a familiei tale. Ne-am angajat să te veghem, să facem tot ce depinde de noi ca tu să fii sănătos și să te bucuri de tot ce e frumos în viața ta. Ne-am angajat să fim alături când ți-e greu, când te doare, când suferi, și toată expertiza noastră să te facă să-ți fie mai ușor, să-ți fie mai bine.farmacii alfa

Am fost si suntem mereu lângă tine, acolo unde ai nevoie de noi. Ne-am întâlnit întâia oară în prima farmacie Alfa, în septembrie 2004 în Pildești, comuna Cordun. Apoi din februarie 2006 ți-am fost alături cu farmacia din Gherăești, iar Moș Crăciun ți-a adus sănătate, în decembrie 2007, prin farmacia Alfa din Roman, situată în str. Oituz nr. 11. În mai 2012 ne-ai trecut pragul în căutarea unei soluții pentru sănătatea ta în cea de a doua farmacie Alfa din Roman, situată în Pietonalul Ștefan cel Mare, pentru ca din mai 2015 să fim aprope și de prietenii noștri din Cotu Vameș. Astăzi, dacă ai nevoie de noi ne gasești în cinci locuri și știi că tot ce facem este cu gândul la tine.

Ți-am fost mereu aproape. Dacă ești copil, cu siguranță că ne-ai simțit aproape la prima febră, la primii colici, la prima răceala. Dacă ești un tânăr noi te-am ajutat să depășești problema coșurilor, noi te-am sprijinit la examene sau în sesiune cu remediile potrivite. Noi am fost mereu locul unde bunicii noștri au găsit alinarea pentru suferința lor.

Fiecare dintre aceste momente în care ai investit încrederea ta în noi, fiindu-ne pacient, au însemnat o bucurie deosebită: bucuria de a ne pune toată priceperea, tot ce am acumulat în anii de facultate în folosul celorlalți, de a ne pune în slujba sănătății tale.

farmacia alfa 02 02Intr-o lume concurențială, într-o lume doar a profitului, îți garantăm că în farmaciile Alfa vei fi mereu Prietenul și Pacientul nostru, niciodată clientul nostru. Adică vom încerca mereu să îți oferim ceea ce ai nevoie, vei găsi la noi toate medicamentele pe care le dorești, fie că sunt rentabile sau nu pentru societate, vom încerca să avem cele mai atractive prețuri, vom inventa metode ca să fii mereu în avantaj.

In Farmaciile Alfa Pacientul este mereu în câștig. Economisește bani, pentru că avem prețuri competitive, primește un sfat competent pentru orice problemă medicală de la profesioniștii nostri și poate participa și la campaniile noastre de fidelizare a pacienților Alfa.

NOU !!! BENEFICIAZĂ DE SFATUL FARMACISTULUI NOSTRU CU COMPETENȚĂ ÎN HOMEOPATIE!

 

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.