A+ A A-

dentexpert banner

CLINICA DENTEXPERT

CINE SUNTEM

Clinica de Medicina Dentara Dentexpert este situata in orasul Roman, judetul Neamt.

Activitatea acestor cabinete stomatologice include servicii de diagnostic, investigatie si tratament stomatologic si anume: profilaxie, stomatologie pediatrica, endodontie, protetica, estetica, implantologie, chirurgie, ortodontie si radiologie.

Serviciile de diagnostic si tratament stomatologic sunt asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.

poza deschidere stire tratamente gratuite pentru copiiEchipa Clinicii de Medicina Dentara Dentexpert este formata din medici specialisti stomatologi cu o inalta pregatire, competenti si entuziasti, cu o experienta solida in practica medicala stomatologica. Obiectivul principal al echipei de medici care lucreaza in cabinetele stomatologice din cadrul Clinicii de Medicina Dentara Dentexpert este asigurarea unei sanatati dentare perfecte, acest lucru realizandu-se prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic si tratament stomatologic.

Cabinetele stomatologice din cadrul Clinicii de Medicina Dentara Dentexpert sunt dotate cu echipamente medicale stomatologice moderne, de inalta tehnologie si ultraperformante. Pe langa dotarea la cele mai inalte standarde, clinica noastra asigura, in cadrul tehnicilor de tratament dentar, materiale stomatologice de ultima generatie.

DE CE SA NE ALEGI?poza interior 2 stire tratamente gratuite pentru copii

Pacientii care se adreseaza la Clinicii de Medicina Dentara Dentexpert beneficiaza de tratamente dentare individualizate si personalizate in conditiile unui standard ridicat de siguranta si calitate. Acest lucru inseamna ca fiecarui pacient i se vor explica toate variantele planului de tratament stomatologic, urmand a alege impreuna varianta optima. La fiecare caz, specialistii nostri pun un accent deosebit pe importanta conservarii sanatatii orale prin evaluarile periodice ale rezultatelor terapeutice.

Sanatatea orala este riguros monitorizata la toate grupele de varsta, atat la copii, prin aplicarea unor tratamente dentare profilactice, conservatoare si ortodontice, cat si la pacientii adulti, prin gama completa de masuri de terapie stomatologica.

ALBIRI DENTARE

Albirea cu lampa ZOOM permite albirea cu pana la 8 nuante intr-o singura sedinta.

IMPLANT DENTAR

Un inlocuitor al radacinii dentare care se insereaza la nivelul osului maxilar sau mandibular.

APARAT DENTAR

Produce preventia sau corectia anomaliilor dintilor sau arcadelor dento-alveolare.

Profilaxie

La Clinica de Medicina Dentara Dentexpert se pune un accent deosebit pe profilaxia dentara pentru ca aceasta este cea mai importanta metoda de prevenire a bolilor stomatologice. Profilaxia consta in manopere de identificare si indepartare a substantelor nocive (placa, tartru si resturi alimentare) de pe suprafata dentara, prin intermediul aparaturii moderne pentru detartraj.

Stomatologie pediatrica

poza interior 1 stire tratamente gratuite pentru copiiStomatologia pediatrica cuprinde totalitatea masurilor profilactice si curative utilizate in asistenta stomatologica a copilului. Pacientul copil, aflat intr-o perioada de crestere, isi schimba dintii temporari cu cei definitivi, existand astfel doua procese fiziologice simultane care apar: in timp ce dintii temporari, numiti si dinti de lapte, sunt supusi unui proces regresiv, de resorbtie a radacinilor, dintii definitivi, numiti si dinti permanenti, se dezvolta si ii inlocuiesc pe primii la nivelul arcadelor dentare. De aceea, tehnicile utilizate in tratamentul afectiunilor dentare la copii sunt diferite de cele folosite in tratamentul dentar la adulti.

Endodontie

Endodontia sau tratamentul canalelor radiculare este parte integrata a terapiei stomatologice si consta in totalitatea manevrelor curative din cavitatea dentara, canalele radiculare si tesuturile adiacente radacinilor care au rol in fixarea dintilor in osul alveolar. Procesele infectioase acute sau cronice ale pulpei dentare si ale tesuturilor din jur pot declansa sau complica boli generale ale organelor, astfel incat, in asociere cu distructii majore ale tesutului osos, pot favoriza aparitia afectiuni grave precum septicemia, tromboza sinusala, meningita, mediastinita sau endocardita.

CONTACT

CLINICA MEDICINA DENTARA DENTEXPERT

Neamt, Roman, Strada Renasterii nr. 27

cod 611101

Telefon fix: (+40) 233 740 535

Telefon mobil: (+40) 731 361 600

E-mail: dentexpertroman@gmail.com

Program de lucru: 9:00 – 19:00

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.