A+ A A-

CLINICA SC  DENTIX SRL

 

CINE SUNTEM:

Clinica este infiintata in anul 2003, de catre doctorii Stefanescu Silviu si Stefanescu Cristian; adresa clinicii este str CA ROSETTI , BL 1, SC C parter .

Inca de la infiintarea clinicii, se realizeaza  tratamente complexe si   de ultima generatie care implica toate ramurile stomatologiei:

üProfilaxie – detartraj cu ultrasunete si  cu laserul chirurgical

üEstetica dento-faciala : albire cu laserul therapeutic,  volumetrie si remodelare facial si  a buzelor, diminuarea si stergerea ridurilor faciale folosind acidul hialuronic, Botox-ul, mezoterapia si lasero-terapia.

üIn cadrul clinicii anestezia se poate efectua folosind inhalosedarea cu un amestec format din Protoxid de azot si Oxigen, inlocuind astfel anestezia clasica prin injectare.

üCariologie: tratamentul cariilor dentare cu laserul chirurgical( fara a mai folosi piesele de mana cu frezele dentare) si a materialelor de ultima generatie precum zirconiul.

üParodontologie – tratarea afectiunilor parodontale ( “parodontozelor”) – implicand metodele de sterilizare a pungilor parodontale cu laserul parodontal si a imunoglobulinelor , regenerarea tesutului parodontal ( atat a mucoasei gingivale cat si a tesutului osos) prin metode revolutionare :

  •  - fie chirurgicale(  prin aplicarea grefelor gingivale si osoase artificiale sau biologice)
  • - fie non-chirurgicale( plasarea unui concentrat de Celule Stem si factor de crestere care se obtine in sangele pacientului, in combinatie cu o formula complexa ce contine Acid Hialuronic, Vitamina C si alte vitamine si minerale)

üChirurgie dento-alveolara – odontectomii( extractii ale dintilor inclusi = care nu au mai erupt pe arcada dentara

  • - rezectii apicale ( indepartarea chirurgicala a tesuturilor afectate de infectie din jurul radacinii  urmata de regenerarea tesutului osos afectat).

üImplantologie – inca din anul 2004  in clinica noastra se  insereaza implante dentare de ultima generatie si apartinand unor firme recunoscute  prin inovatie  si calitate la nivel international.

üOrtodontie – aparate dentare mobile sau fixe ( brackets metalici sau fizionomici – din portelan, compozit sau safir) pentru corectarea pozitiilor anormale ale dintilor si a dezvoltarii necorespunzatoare a maxilarelor.

üLucrari si fatete dentare din portelan , zirconiu si ceramica presata.

Clinica este partener in cadrul unor programe de cercetare medicala fiind implicata in dezvoltarea unor produse de augmentare si a unor terapii complementare tratamentelor cu antibiotice.

CONTACT

CLINICA MEDICINA DENTARA  DENTIX

Neamt, Roman, Strada C.A. ROSETTI, BL 1, SC C, PARTER

Telefon fix: (+40) 233 726997

Telefon mobil: (+40)745574013

E-mail:contact@dentix.ro

Pagina web: www.dentix.ro

Program de lucru: 7:30- 18:00

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.