A+ A A-

logo

 

Luni, 17 decembrie, a avut loc deschiderea oficiala a noului punct de lucru HEMIS DENT, de pe bulevardul Roman Musat, bl.44, parter, la 50 de metri de intersecția Pascal, pe partea dreaptă, spre Giratoriul Florilor.

Dr. Herman Eran vă invită la clinică pentru CONSULTATII GRATUITE si 15% REDUCERE la toate tratamentele. Promoția este valabila în perioada 17 decembrie 2018 - 17 martie 2019.

Programul de lucru va fi intre orele 8.30 - 12.30, 14 - 18, de luni pana vineri.

Programările / urgentele se fac la numărul de telefon 0741.492759.hemis dent 12

Clinica HEMIS DENT de pe b-dul Roman Mușat oferă pacienților următoarele servicii:

-      implantologie

-      chirurgie orală

-      protetică dentară

-      estetică dentară

-      plasmolifting

Povestea HEMIS DENT începe în 2004, cu pasiunea noastră pentru medicina dentara, moment în care ne-am asumat responsabilitatea unei practici stomatologice la cel mai înalt nivel, bazata pe profesionalism și o relație de prietenie medic-pacient.

hemis dent 13Experiența de 14 ani în domeniu, susținerea și aprecierea necontenita a pacienților, ne-a încurajat sa deschidem o noua filiala în Roman, pe b-dul Roman Mușat, bl. 44, parter, unde va activa unul din membrii echipei noastre Dr. HERMAN ERAN. Cabinetele de medicină dentară Hemis Dent dispun de tehnologie de ultimă generație, în care se utilizează cele mai noi şi moderne materiale stomatologice.

Hemis Dent vă întâmpină cu o echipă medicală profesionistă si entuziasta”, se arată în prezentarea HEMIS DENT Roman.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.