A+ A A-

new space

NEW SPACE - BIROU DE ARHITECTURĂ

 

ADRESA:

Str.Cuza Voda, Bl.21, Parter,

Loc.Roman, Jud.Neamt

TELEFON:

Arh. Daniel Vasiliu

0746897151

0767926750

Arh. Ciprian Vasile

0758637429

Email:

arh.danielvasiliu@yahoo.ro

arh.ciprianvasile@gmail.com

 

SC NEW SPACE SRL a fost înființata în anul 2015 de catre arh. Daniel Vasiliu, si își desfașoară activitatea în zona de est a țarii. Ideile propuse clienților impreuna cu propunerile și soluțiile oferite sunt menite să dea naștere unor proiecte de arhitectura unice și originale. Serviciile biroului nostru de arhitectura sunt dedicate domeniului rezidential, comercial și industrial.

Serviciile noastre de arhitectura cuprind toate fazele necesare pentru stabilirea tuturor detaliilor constructive și încep încă de la faza urbanistică, se completează prin alegerea corectă a tipului de construcție, ale compartimentarilor și a funcțiunilor necesare, cât și a creearii unui volum proporționat și se termină cu studiul în detaliu al design-ului interior și al instalațiilor aferente.

Avem in portofoliu peste 400 de lucrari de diferite tipuri si grade de complexitate, printre care mentionam: locuinte individuale, locuinte collective, locuinte tip duplex, insiruite, locuinte sociale, hale industrial de depozitare si productie, gradinite, scoli, showroom-uri, magazine, pensiuni turistice, agropensiuni, hoteluri, terase, consultanta de specialitate, urmarire de santier, reabilitari si consolidari cladiri istorice, amenajari spatii birouri si spatii publice, amenajari parcuri.

Servicii arhitectura

Arhitectura: proiecte de obtinere a autorizatiilor de constructive, studii de fezabilitate, antemasuratori, proiecte tehnice, detalii de executie, fluxuri tehnologice, volumetrii, reglementari urbanistice, amenajari, design de mobilier, schimbari de destinatii;

Folosind un arhitect pentru noua dumneavoastra investitie, va asigurati ca atingeti urmatoarele obiective:

Economisiti bani. Un proiect bine gandit si conceput de un arhitect poate fi construit mai eficient si mai economic. El poate de asemenea asigura solutii flexibile de design care asigura o crestere ulterioara a spatiului si a necesitatilor sale functionale, preturi realiste de constructie pentru solutia aleasa bazate pe desene in detaliu ale proiectului, estimari de cantitati de materiale si specificatii pentru acestea care au drept rezultat o balanta avantajoasa intre calitatea materialelor si manopera la un pret realist pe piata de constructii, evitand astfel greseli scumpe si evaluand fezabilitatea proiectului ales.

Gasiti solutii la probleme. Arhitectul este singurul profesionist care are educatia, pregatirea, experienta si viziunea pentru a ghida procesul de creatie si constructie, permitandu-va astfel sa va concentrati pe definirea viziunii si asteptarilor dumneavoastra de la noul spatiu construit. Comunicand problemele pe care le intampinati cu noul proiect unui arhitect, puteti obtine solutii optimale si controlul spatiului construit in care compania sau familia dumneavoastra isi va desfasura activitatea. In ultimul rand, dar nu lipsit de importanta, arhitectul este necesar pentru obtinerea autorizatiei de construire, document necesar pentru orice interventie (precum compartimentarea unui spatiu existent) asupra spatiului construit existent, conform legislatiei romane in vigoare.

Vedeti imaginea de ansamblu. Incepand de la spatiul inchiriat pentru compania dumneavoastra sau de la noul teren achizitionat, pana la proiectul visurilor dumneavoastra exista un labirint intreg de decizii de design si regulamente de construire (cel mai important fiind comportamentul la foc al cladirii pentru spatiile de birouri si siguranta in exploatare pentru locuinte). Arhitectul este cel care organizeaza toate acestea, coordoneaza o echipa de experti necesari pentru proiectele de instalatii si structura. Arhitectul supravegheaza calitatea rezultatului construit. Printr-un design de interior conceptual puteti adauga calitate spatiului dumneavoastra, transformandu-l dintr-un container al activitatii desfasurate intr-un loc care motiveaza, stimuleaza si inspira pe cei care-l folosesc.

 

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.