A+ A A-

LUCOM TRAVEL

sigla

S.C. LUCOM TRAVEL S.R.L. Roman

LUCOM TRAVEL -  o agentie autentic romascana la dispozitia ta!

Investeste in amintiri!

O vacanta este o investitie in amintiri, amintiri valoroase ce raman stocate in sufetul tau pentru totdeauna. Tocmai din acest motiv este foarte important sa incredintezi organizarea bine-meritatei tale vacante unor profesionisti in domeniu. Indiferent daca aceasta este o vacanta de aventura, un tur al lumii, o luna de miere intr-o locatie exotica, o croaziera cu yachtul sau un week-end in care iti propui sa ceri persoana iubita in casatorie, portofoliul Lucom Travel de hoteluri in cele mai variate destinatii ale lumii, bilete de avion, transfer aeroport impreuna cu nivelul ridicat de calitate al serviciilor si atentia sporita pentru fiecare detaliu, iti garanteaza o vacanta stilata in care vei fi bucuros ca ai investit.

Lucom Travel este specializata in crearea de vacante personalizate intocmai dupa dorintele tale. Cu o echipa tanara si pasionata de calatorii, Lucom Travel este permanent in cautarea celor mai bune resorturi, hoteluri si yachturi cu facilitati exceptionale, in cele mai interesante destinatii de pe glob. Lucom Travel viziteaza o parte din hotelurile/yachturile recomandate, strange cat mai multe review-uri de la clienti si consulta permanent cele mai de incredere surse din domeniu cu privire la acestea.

Demersurile Lucom Travel de a-ti oferi cea mai memorabila vacanta incep cu mult inainte ca tu sa ajungi la destinatie. Inca din momentul in care contactezi unul din consultantii nostri te vei bucura de atentia cuvenita astfel incat vacanta ta sa fie construita exact asa cum iti doresti. Consultatii nostri iti impartasesc pasiunea pentru calatorii si cu siguranta vor fi mai mult decat incantati sa auda planurile si dorintele tale de vacanta. Iar daca se intampla sa nu gasesti exact hotelul/yachtul sau vacanta pe care ti le doresti in propunerile afisate pe site-ul nostru, suntem cu atat mai bucurosi sa cream ceva absolut special numai pentru tine.

Lucom Travel ofera o gama variata de servicii:

- Bilete de avion;

- Transport catre/ de la aeroport Otopeni;

- Turism intern - organizare de vacante si calatorii in tara

- Turism extern outgoing - rezervari de vacante in Europa şi  intreaga lume

- Turism extern incoming - programe turistice in România pentru turiştii straini

- Corporate - servicii complete pentru calatorii de afaceri;

- Asigurari medicale si storno pentru orice tara;

 Linkuri site

 https://www.lucomtravel.ro/

 https://www.bileteieftineblueair.ro/

 https://www.bilete-blue-air.ro/

 https://www.litoral-turcia-2014.com/

 https://www.litoral-bulgaria-2014.com/

 https://www.litoral-romania-2014.com/

Sedii

Agentia Strada Cuza-Voda, Nr.15

Telefon: +40233-744 441

Fax:   +40233-744 441

E-mail: sediu@intervoiaj.ro

Agentia Strada Roman Musat, nr. 36

 Telefon: +40233-740 748

E-mail:  rezervari@lucomtravel.ro 

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.