A+ A A-

Sală multifuncțională modernă în Primăria Roman. Se vor putea viziona filme și organiza spectacole

sala spectacole 1Conducerea Primăriei Roman intenționează să amenajeze și să modernizeze sala de spectacole – festivități prin punerea în operă a unui proiect modern care implică și dotări de ultimă generație.

De nenumărate ori romașcanii au solicitat amenajarea unui spațiu unde să se poată viziona filme, să fie jucate piese de teatru și unde să fie realizate diferite manifestări culturale.

„Ne-am dorit să reabilităm clădirea Primăriei printr-un proiect finanțat din fonduri europene, dar nu am primit acceptul Ministerului de Finanțe, coproprietar. În aceste condiții, am decis să renovăm cu forțe proprii sala de festivități de la parterul clădirii. sala spectacole 2

Arhitecții Primăriei au realizat un proiect ce va schimba în integralitate spațiul, conferindu-i multiple posibilități, de la găzduirea unor ședințe, dezbateri publice, întâlniri cu cetățenii și până la organizarea de manifestări cultural-artistice.

Noua sală va avea o scenă prevăzută cu ecran de proiecție, în sală vor fi scaune confortabile și dotarea va presupune un sistem de sonorizare performant. Romanul are nevoie de spații moderne în care să se desfășoare cât mai multe activități”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Culorile din imaginile proiectului nu sunt cele care vor fi utilizate în realitate. Valoarea va fi aprobată printr-o hotărâre de consiliu local la finele acestei luni. Specialiștii adună încă datele în ceea ce privește costurile dotărilor necesare.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.