A+ A A-

Roman: Târgul „Magia Toamnei” și-a deschis porțile. Standurile cu afumături sunt cele mai solicitate

magia toamnei 1Conducerea Primăriei Roman a inaugurat astăzi (joi, 12 octombrie) Târgul „Magia Toamnei” care va funcționa în Piața Roman Vodă până duminică, inclusiv.magia toamnei 2

În jurul statuii se află amplasate căsuțele cu produse tradiționale: afumături, dulciuri, băuturi alcoolice de sezon, brânzeturi, produse în gospodăriile comercianților după rețete originale tradiționale.

M-am bucurat să văd că avem prezenți la Roman meșteșugari cu produse artizanale, tradiționale de sezon. Manifestarea este organizată pentru romașcani și sper să fie prezenți în număr cât mai mare aici, în Piața Roman Vodă.

magia toamnei 3Mulțumim celor care au răspuns invitației de a fi prezenți la Roman, în această perioadă, cu produse și-i asigurăm că și pe viitor vom pune la dispoziție spații de comerț la standarde ridicate de igienă și dotare”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.magia toamnei 4

Conducerea administrației locale a vizitat toate standurile organizate și a testat produsele oferite spre vânzare, în special afumăturile și semipreparatele din carne. Bineînțeles că standurile cu dulciuri au fost ocolite pentru că dulciurile...îngrașă.

Până duminică, vă puteți cumpăra diferite produse tradiționale, băuturi alcoolice specifice zonelor cu renume în astfel de produse, veselă, confecții din piele, papuci și altele.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.