A+ A A-

Surprizele administrației locale pentru romașcani: Târgul de Crăciun, patinoarul și Căsuța lui Moș Crăciun

patinoar piata roman vodaAutoritățile locale creionează deja programul activităților care se vor desfășura în luna decembrie, anul curent și în ianuarie, 2018.

În același timp au fost planificate, în faza de proiect deocamdată, activitățile ce vor fi organizate cu prilejul Zilei Naționale a României și pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

Primarul Lucian Micu dorește, cu păstrarea proporțiilor, să organizeze un Târg de Crăciun, mult mai bogat în oferte și activități distractive, ca în orașele care au tradiție în organizarea unor astfel de manifestări.

Surpriza pe care o va oferi romașcanilor este patinoarul care se va organiza în acest an, toată luna decembrie și ianuarie, în parcarea Colegiului Roman Vodă, cu posibilitatea închirierii de ghete cu patine și multe alte puncte de atracție în jurul obiectivului.

Din data de 1 decembrie, anul curent, după manifestările dedicate Zilei Naționale a României vom inaugura Târgul de Crăciun și patinoarul din parcarea de la Colegiul Roman Vodă. Vom pune în funcțiune și zona cu Internet gratuit astfel încât romașcanii să se simtă bine pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

Respectând proporțiile, dorim să fim în rândul orașelor occidentale care organizează astfel de manifestări tradiționale în preajma Crăciunului și Anului Nou.patinoar piata roman voda 2

Doresc să avem un Târg de Crăciun civilizat cu un comerț civilizat. Vom avea 20 de căsuțe unde se vor desfășura activități comerciale, vom avea și Căsuța lui Moș Crăciun, lângă patinoar, astfel încât, centrul municipiului Roman să fie un punct de atracție nu numai pentru romașcani ci și pentru toți locuitorii din Zona Roman”, a declarat primarul municipiului Roman Lucian Micu.

Conducerea administrației locale a mai dezvăluit faptul că firma care va organiza patinoarul va pune la dispoziția celor interesați 150 de perechi de ghete cu patine care vor putea fi închiriate pentru diferite intervale de timp. Vom reveni cu detalii în funcție de finalizarea proiectului.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.