A+ A A-

Spitalul Roman face angajări. Nu se cere vechime pentru posturile scoase la concurs

angajari la spital romanPe pagina de Internet a Spitalului Municipal de Urgență Roman sunt postate mai multe anunțuri de angajare de personal.

Primul anunț se referă la organizarea unui concurs de angajare a unui muncitor necalificat pe o perioadă de 9 luni, până la întoarcerea pe post a titularului.

Nu se cere vechime și nivelul studiilor: minim generale. Dosarele se depun până pe 19 octombrie, la sediul spitalului.

Spitalul Roman m ai anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de brancardier la Blocul Operator, pe o perioadă de un an. Se solicită studii minim generale și fără vechime. Dosarele se depun la sediul spitalului până pe 19 octombrie.

Spitalul Roman mai organizează concurs pentru ocuparea unui post de garderobier la Compartimentul primire Informare Bolnavi, pe o perioadă de un an.

Se solicită studii minim generale și fără vechime. Dosarele se depun până pe 19 octombrie.

Spitalul Roman mai anunță concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical generalist debutant la Compartimentul Pneumologie, pe durată de 1 an.

Studiile solicitate sunt postliceale sanitare și nu se cere vechime. Dosarele se depun până pe 19 octombrie, la sediul spitalului.

Relații suplimentare se pot obține de la serviciul Personal – Spitalul Roman, telefon 0233.742511.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.