A+ A A-

Unitățile de învățământ din zona Roman angajează personal

scoala celibidache angajariPortalul de specialitate, care centralizează posturile vacante din unitățile bugetare, afișează mai multe posibilități de angajare la unitățile de învățământ din zona Roman.

Şcoala Gimnazială „Vlad Dănulescu“, Pânceşti, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de muncitor.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Şcolii Gimnaziale „Vlad Dănulescu“, Pânceşti, județul Neamț, telefon 0751/145.115.

Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri“, cu sediul în localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de îngrijitor.

Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri“, cu sediul în localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de fochist.

Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri“, cu sediul în localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcției contractuale temporar vacante, de secretar.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri“, cu sediul în localitatea Săbăoani, Strada Progresului nr. 40, judeţul Neamţ, telefon 0233/735.052.

Liceul Tehnologic Nisiporeşti, comuna Boteşti, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor întreţinere .

Relaţii suplimentare se pot obţine la Liceul Tehnologic Nisiporeşti, comuna Boteşti, judeţul Neamţ, telefon 0233.781.031.

Liceul Tehnologic Adjudeni cu sediul în satul Adjudeni, comuna Tămăşeni, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de îngrijitor.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Liceului Tehnologic Adjudeni cu sediul în satul Adjudeni, comuna Tămăşeni, județul Neamț, e-mail: scoalaadjudeni@yahoo.com, telefon 0233/749.502.

Şcoala de Artă „Sergiu Celibidache” din Roman, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante de secretar.

Relaţii suplimentare se obțin la sediul Şcolii de Artă „Sergiu Celibidache” din Roman, str. Bogdan Dragoş nr. 91, judeţul Neamţ , telefon 0233/740.175.

Sursa: posturi.gov.ro

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.