A+ A A-

Accident mortal în localitatea Văleni. Un bărbat a decedat, strivit în mașina care s-a izbit de copac

accident mortalÎn această dimineață polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DJ 157A, în afara localităţii Văleni, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu decesul conducătorului auto implicat.

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că, în timp ce bărbatul de 30 de ani conducea un autoturism pe DJ 157A, dinspre localitatea Văleni către Moreni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac aflat pe spaţiul verde. În urma impactului, conducătorul auto a decedat, urmând a se stabili dacă acesta se afla sau nu sub influența alcoolului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Conducerea Ambulanței Neamț comunică faptul că „în ziua de 14.11.2017, la ora 05:00, a fost solicitata o ambulanță în localitatea Văleni - Roman, accident rutier cu o victimă (pacient încarcerat intrat într-un copac) sex masculin, 30 ani, diagnostic: SCR de aproximativ 3 ore, găsit decedat, rămas la locul solicitării”.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.