A+ A A-

Accident la Tețcani, pe DN2/E85, cu trei victime. O mașină s-a izbit de un tir

accident la tetcaniDin primele cercetări a rezultat faptul că în timp ce un tânăr de 23 de ani din Pașcani conducea un autoturism pe DN 2, a derapat, în condiții de viscol și vizibilitate sub 50 de metri, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR care circula din sensul opus de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto cât și a unei pasagere din autoturismul condus de acesta.

Conform comunicatului Ambulanței Neamț:

-      victimă sex feminin, 43 ani, diagnostic: politraumatism prin accident rutier, transportată de echipajul EPA la CPU a Spitalul Municipal Roman

-      victimă sex masculin, 23 ani, diagnostic: TCC prin accident rutier, transportat de un echipaj cu medic la CPU a Spitalul Municipal Roman;

-      victimă sex masculin, 50 ani, diagnostic: TCC prin accident rutier, hematom occipital, a refuzat transportul la spital.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.