A+ A A-

În curând, romașcanii vor avea o sală de spectacole modernă

modernizare sala primaria romanDe nenumărate ori romașcanii au solicitat amenajarea unui spațiu unde să se poată viziona filme, să fie jucate piese de teatru și unde să fie realizate diferite manifestări culturale.

Arhitecții Primăriei au realizat un proiect ce va schimba în integralitate spațiul, conferindu-i multiple posibilități, de la găzduirea unor ședințe, dezbateri publice, întâlniri cu cetățenii și până la organizarea de manifestări cultural-artistice.

Noua sală va avea o scenă prevăzută cu ecran de proiecție, în sală vor fi scaune confortabile și dotarea va presupune un sistem de sonorizare performant.

„Lucrările la reamenajarea sălii de festivități a Primăriei municipiului Roman continuă într-un ritm alert și sunt sigur că,modernizare sala primaria roman 2 peste două luni, le voi putea oferi cetățenilor un spațiu modern pentru susținerea de conferințe, ședințe sau spectacole.

S-au operat deja modificările pentru realizarea ușilor de intrare/ieșire, astfel încât spațiul să respecte reglementările cu privire la protecția persoanelor în caz de incendiu.

Balconul va fi renovat și va putea fi utilizat, oferind o imagine de ansamblu asupra întregii săli. Scaunele, în jur de 220-230 locuri, urmează a fi comandate. Mai lucrăm la ultimele finisaje, după care va urma montarea scenei, ce va fi prevăzută cu sistem de proiecție și, bineînțeles, un sistem audio performant.

La finele lunii martie deja am programat ca sala să poată fi utilizată pentru desfășurarea festivalului anual Lucky Kids Dance, iar mai apoi pentru Festivalul național de Teatru ”Gong””, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.