A+ A A-

Avarie la rețeaua de apă a Romanului. Apa este oprită până la remediere

avarie retea apa romanComunicat APASERV

Pentru remedierea unei avarii survenite, astăzi, 14 01.2018, la rețeaua de distribuție a apei potabile din mun. Roman, Compania Judeteana Apaserv S.A. Neamț a fost nevoita sa sisteze furnizarea apei potabile începând cu ora 12:00, pana la remediere

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care ii asiguram ca echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei https://www.apaserv.eu

„Suntem la avaria apărută la Giratoriul Favorit și lucrăm. Trebuie să rezolvăm o situație apărută la o vană. În jurul orei 13.00 vom ști exact cât durează. Eu sper să o rezolvăm aici și să dăm drumul la apă la oraș. Va rămâne închisă numai apa din cartierul Favorit. Vom reveni cu detalii suplimentare după ora 13.00”, a declarat ing. Bogdan Curcudel, șeful Secției Est Roman - APASERV Neamț.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.