A+ A A-

Lucian Micu: „Educația trebuie încurajată și tinerii merituoși trebuie răsplătiți. Prin modele pozitive putem evolua!”

premiere copii rezultate bunePrimarul Lucian Micu va premia elevii cu rezultate foarte bune la evaluarea națională și bacalaureat.

La fel cum s-a procedat anul trecut, și în această lună primarul Lucian Micu va propune Consiliului Local Roman alocarea din buget a unei sume de bani care să dăruită primilor cinci elevi care au obținut mediile cele mai mari la examenul de evaluare națională și primilor cinci elevi cu mediile cele mai mari la examenul de bacalaureat.

An de an trebuie să găsim resurse prin care să încurajăm tânăra generație să învețe, să se dezvolte personal și profesional, pentru că, prin educație, poate ulterior să întoarcă știința înapoi în comunitate. Este important pentru orașul nostru să îi încurajăm pe tineri să-și urmeze visul, dar să le oferim și condiții pentru a se întoarce acasă sau pentru a investi din resursele proprii în dezvoltarea locurilor unde au primit atenția cuvenită”, spune Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.