A+ A A-

Azi-noapte, incendiu la o garsonieră pe str. Anton Pann. O persoană în comă a fost dusă la spital

incendiu garsonieraVineri, 09.11.2018, la ora 03:06, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o garsonieră din municipiul Roman.

La locul indicat, s-au deplasat 3 echipaje de pompieri de la Detașamentul Roman cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD precum și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.

În garsoniera respectivă a fost găsită o persoană de sex masculin de aproximativ 50 de ani intoxicată cu fum, inconștientă, dar care prezenta semne vitale. Aceasta a fost transportată și predată la CPU Roman de către ambulanța SMURD.

DENTIX banner 1 Persoana scoasă de pompieri din garsoniera afectată a fost transportată la Spitalul Roman, inconștientă. In aceasta dimineața, in jurul orei 07:00, era in aceeași stare. Au ars elemente de mobilier și articole vestimentare.

Cauza: foc deschis in spații închise, respectiv o lumânare.

Sursa: ISU Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.