A+ A A-

A început marea asfaltare în Roman. Lucrările se vor întinde pe parcursul a trei ani. Vezi unde se intervine

marea asflatare 2Primăria municipiului Roman a încheiat contractul de lucrări de modernizare cu covor asfaltic a străzilor din oraș cu firma SC Danlin XXL, pentru următorii trei ani, pentru suma de 6.287.000 de lei, fără TVA. Lucrările au debutat încă de joi, 8 noiembrie, când s-a intervenit pe străzile Tudor Vladimirescu și Păcii.

În aceste zile se va continua cu asfaltarea cu covor asfaltic a străzilor Gheorghe Doja și Ecaterina Teodoroiu.

Săptămâna viitoare, se va interveni pentru modernizarea străzilor C.A. Rosetti și Calistrat Hogaș, iar apoi se va reveni în cartierul Spiru Haret pentru a asfalta străzile nemodernizate în ultimii ani.

DENTIX banner 1 În același timp, astăzi va începe turnarea covorului asfaltic în parcarea de la Colegiul Național Roman Vodă, o lucrare care va rezolva problema lipsei de locuri de parcare din zona centrală, dar care va implica și modernizarea scărilor de la ”blocul galben” și a trotuarului pe toată porțiunea, până în strada Tineretului.

Sursa: Primăria Roman

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.