A+ A A-

Traian: Invitație la curs de metode naturale pentru familii

curs la traianSâmbătă, 10 noiembrie 2018, Oficiul pentru Pastoraţia Familiei, în colaborare cu Asociaţia "Familia şi Viaţa", organizează cursul "Metodele naturale de reglementare a naşterilor - o alegere, un stil de viaţă". Metoda Ovulaţie Billings, la Centrul "Gaudium et Spes" din Traian (NT).

Cursul se adresează atât familiilor tinere, cât şi perechilor de logodnici, dar şi tinerelor care doresc să-şi cunoască propria fertilitate şi să înţeleagă misiunea familiei de a fi colaboratoare permanentă la opera divină a creaţiei.

DENTIX banner 1 Prin acest curs veţi avea posibilitatea să pătrundeţi mai profund în misterul vieţii, învăţând despre:

- valoarea darurilor minunate pe care Dumnezeu le-a dăruit soţilor - sexualitatea, fertilitatea, fecunditatea;

- dimensiunile şi exigenţele paternităţii şi maternităţii responsabile promovate de magisteriul Bisericii;

- metodele naturale de planificare a naşterilor, în particular Metoda Ovulaţiei Billings, pentru o procreare responsabilă

Prin aceasta ni se oferă posibilitatea să înţelegem ce înseamnă o viaţă conjugală armonioasă, bazată pe iubire şi respect reciproc dintre soţi.

Acest curs se va desfăşura sâmbătă, 10 noiembrie 2018, între orele 9.00 şi 16, la Centrul "Gaudium et Spes" din Traian (NT).

Se va putea participa doar printr-o înscriere prealabilă, la adresa de e-mail: feliciantiba@yahoo.com sau la telefoanele: 0785/828857; 0744/407260; la doamna Maria Gherghel: tel. 0723792267 sau prin înscrierea directă la Centrul "Gaudium et Spes", la pr. Adrian Faraoanu (tel. 0766/323384) sau prin e-mail, la adresa: gaudiumetspestraian@gmail.com.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.