A+ A A-

BUBBLE WASH – spălătoria ecologică din Roman Value Centre vă stă de astăzi la dispoziție cu o tehnologie unică

bubble wash 1În cadrul ROMAN VALUE CENTRE funcționează de astăzi spălătoria BUBBLE WASH.

Cu utilaje de ultimă generație în acest domeniu de activitate, spălătoria ecologică BUBBLE WASH din centrul comercial ROMAN VALUE CENTRE a adus pentru prima data in Roman tehnologia LAGOON.

Spre deosebire de curățătoriile obișnuite ce utilizează substanțe bubble wash 2chimice, îngrijirea avansată de la LAGOON reușește, datorită tehnologiei de ultima ora sa curețe chiar și cele mai pretențioase haine, fără a deteriora culoarea sau textura materialului, folosind numai apa, detergenți și balsamuri biodegradabile in procesul de curățare.

Aceasta înseamnă ca hainele tale, chiar dacă sunt fabricate din materiale pretențioase precum cașmir, mătase, lâna sau piele, nu se degradează sau scămoșează, textura păstrându-și caracteristicile originale, aspectul, finețea și intensitatea culorii.

bubble wash 4De asemenea, LAGOON este primul sistem de curățare profesional de baza de apa care a obținut aprobarea THE WOOLMARK COMPANY ca alternativa perfecta pentru îngrijirea țesăturilor și hainelor delicate care erau pana acum curățate folosind solvenți chimic.

Pentru a-ți oferi soluții complete după spălare și curățare, spălătoria noastră vine acum in ajutorul tău cu servicii profesionale personalizate de călcare a hainelor și articolelor textile de interior. Profesionalismul echipei si tehnologia de călcare de ultima ora face ca noi sa fim prima opțiune atunci când ai nevoie sa duci îmbrăcămintea la călcătorie.buble wash 3

Serviciile de croitorie rapida oferite de echipa noastră completează cu succes activitatea noastră zilnică.

Alegând curățătoria ecologică BUBBLE WASH, contribui la protejarea naturii și te vei situa in rândul persoanelor privilegiate ce apreciază calitatea înaltă, se respecta pe sine și protejează mediul înconjurător.

bubble wash 5BUBBLE WASH vă așteaptă în Centrul Comercial ROMAN VALUE CENTRE cu o ofertă pe care nu puteți să o refuzați în ceea ce privește spălarea articolelor casnice: lenjerii, prosoape, pilote, perne, perdele, draperii, fete de masa, jucării de plus, sacou, pantalon, palton, geaca puf, simpla, rochii ocazie, rochii mireasa.

Bubble Wash este amplasată în fața Carrefour.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.