A+ A A-

Romașcanii au inaugurat derdelușul încă din seara asta. Distracția este în toi

derdelus in seara asta 1Chiar dacă administrația locală a anunțat că programul la derdelușului amenajat prin închiderea străzii Traian va fi sâmbătă și duminică, romașcanii nu au mai avut răbdare și au inaugurat activitatea încă din seara asta.

Copiii și părinții acestora s-au bucurat de faptul că zăpada este suficientă pentru un săniuș de calitate iar strada este blocată așa că este înlăturat pericolul apariției mașinilor.

Reamintim că Primăria Roman a emis un comunicat referitor la programul derdelușului.

Derdelușul va fi deschis în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 20.00, când Primăria municipiului Roman va asigura, cu sprijinul echipajelor de Poliție și a celor medicale, ca distracția să se desfășoare fără incidente.

La baza pârtiei, au fost amplasate bănci pentru cei care vor să se odihnească sau să-i privească pe cei care se dau pe pârtie. Periodic, la cortul din curtea Bisericii Creștine Penticostale Peniel, se va distribui ceai fierbinte, cu rugămintea ca ambalajele de unică folosință să fie aruncate în pubelele special amplasate pe trotuare.

Derdelușul este luminat și va avea un sistem de sonorizare pentru a anima atmosfera de la săniuș. derdelus in seara asta 2

În măsura în care și vremea va permite, duminică, pe 13 ianuarie, de la ora 11.00 și până la ora 14.00, în curtea Arhiepiscopiei Romanului, la intrarea dinspre baza pârtiei, toți copiii și nu numai sunt invitați să construiască un om uriaș de zăpadă, un eveniment asemănător cu cel de anul trecut și care s-a desfășurat în centrul orașului.

Vă rugăm să citiți și regulamentul, astfel încât să fiți corect informați și să știți care sunt condițiile în care vă puteți distra fără incidente.

REGULAMENT DERDELUȘ DE SĂNII

Program de funcționare:

Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, între orele 10.00 – 20.00

Duminică, 13 ianuarie 2019, între orele 10.00 – 20.00

Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți vă rugăm să citiți și să respectați regulamentul acestei atracții. Primăria municipiului Roman nu poate fi răspunzătoare în cazul în care nu respectați programul de funcționare și regulamentul derdelușului.

Cetățenii care vor utiliza această atracție trebuie să poarte echipament adecvat și să utilizeze doar sănii. Alte echipamente sportive nu sunt permise.

Urcarea pe derdeluș se face doar pe trotuare, pentru a se evita producerea de accidente.

Atracția este permisă copiilor între 4 - 18 ani și adulților.

Copiii sub vârsta de 14 ani trebuie să fie însoțiți de părinți.

Atracția este interzisă persoanelor care se află sub influența alcoolului și/sau a drogurilor.

Orice nerespectare a acestor reguli sau orice altceva ce pune în pericol siguranța dumneavoastră și a celorlalți utilizatori va fi sancționată de către Poliția Locală.

Utilizarea acestei atracții se face pe propria răspundere. Primăria municipiului Roman nu răspunde de posibilele accidente provocate din neglijență sau din cauza nerespectării regulamentului.

Comunicat Primăria Roman

Foto: Facebook – Capraru Cristinel Iucsa Vad

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.